“IPATECH”- Τεχνολογία μικρογράφησης: Συνέργειες έρευνας
και καινοτομίας για την οικονομική ανάπτυξη της Αδριατικής
(Miniaturization technology:
synergies of research and innovation to enhance the economic development of the
Adriatic ).
Σ
Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο
«ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ
ΤΟΜΕΑΣ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Ήπειρο –
Κέντρο
Καινοτομίας Αγροδιατροφικού Τομέα στα Ιωάννινα».
Πέμπτη
27 Μαρτίου 2014, 9:15 – 12:15
ΤΟΠΟΣ
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο
Ηπείρου (ΕΤΕΠΗ)- Σεμιναριακή Αίθουσα
Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων –
Ιωάννινα.
Διοργάνωση:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
9:15
– 9:30
|
Προσέλευση – Εγγραφές
|
9:30
– 9:45
|
Έναρξη
Συνεδρίου: Χρήστου Παπάζογλου, Προέδρος
Δ.Σ BIC
ΗΠΕΙΡΟΥ,
Χαιρετισμός
ΑντιΠροέδρου Δ.Σ BIC
ΗΠΕΙΡΟΥ, κ. Αριστείδη Μπαρτζώκα
Χαιρετισμοί επισήμων
|
9:45
– 10:00
|
Παρουσίαση
του έργου IPATECH
(Εταιρικό Σχήμα, σκοπός, αναμενόμενα αποτελέσματα), κα Κατερίνα Φιλίππου-Κεραμίδα, Διευθύντρια BIC ΗΠΕΙΡΟΥ και Υπεύθυνη έργου IPATECH
|
10:00
– 10:20
|
Καλή
Πρακτική : «Αγορά Αγροτών Πρέβεζας»,
κ. Λεωνίδας Ραβανός Πρόεδρος, Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας
|
10:20
– 10:45
|
Καλή
Πρακτική: «Καινοτομία Καλλιέργεια Ιπποφαές», κ. Κάσσανδρος Γάτσιος , Γεωπόνος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, SymAgro
|
Διάλειμμα
– Καφές
|
|
Παρουσίαση
Μηχανήματος «Βραστήρας βαρέου τύπου κλειστού κυκλώματος με ηλεκτρικές
αντιστάσεις για παραγωγή τυριών, γιαούρτης, κρέμας ρυζόγαλου», κ. Ιωάννης Κατέρης , ιδιοκτήτης Kateris Inox Design.
|
|
11:20
– 11:35
|
Η
αξιοποίηση του Βραστήρα για την ενίσχυση του αγροδιοτροφικού τομέα της
Ηπείρου, κ. Κωνσταντίνος Μάντζαρης, Διευθυντής
Γαλακτοκομική Σχολή Κατσικάς Ιωαννίνων.
|
11:35
– 11:55
|
Το Κέντρο
Καινοτομίας Αγροδιατροφικού Τομέα στα Ιωάννινα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες, κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Σύμβουλος
Καινοτομίας KINNO Consultants Ltd
& DS
Consulting
|
11:55
– 12:15
|
Ερωτήσεις
– Απαντήσεις
Κλείσιμο
Συνεδρίου
|
Διοργάνωση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου