Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αγρότες Κρήτης: "Σφαγή" το σχέδιο Τσαυτάρη για την ΚΑΠ

Αγρότες Κρήτης:

Επί ποδός πολέμου βρίσκονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι που μιλούν για "σφαγή" σε περίπτωση που το σχέδιο Τσαυτάρη το οποίο κληροδότησε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πριν φύγει, εφαρμοστεί, οι επιδοτήσεις που λαμβάνει σήμερα η Κρήτη, αναμένεται να μειωθούν από 50 έως και 70%.
Το θέμα συζητήθηκε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ λίγες ώρες ενόψει της σημερινής συζήτησης στο Λουξεμβούργο των εθνικών προτάσεων για τη νέα ΚΑΠ, καθώς οι αγροτοσυνδικαλιστες χαρακτηρίζουν το κείμενο κομένο και ραμμένο στα μέτρα των αγροτών της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
 
Στη σύσκεψη, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, Μάξιμος Σενετάκης και Γιώργος Δεικτάκη, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης και Μαρία Διακάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Δαμαβολίτης και εκπρόσωπος του Βασίλη Κεγκέρογλου από το ΠΑΣΟΚ. Από την Περιφέρεια Κρήτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των αγροτών ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης.
 
 
Το "παρών" έδωσαν και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης και Πεζών Γιώργος Φραγκιαδουλάκης. Οι αγροτοσυνδικαλιστές ζητούν να μην κατατεθεί, αλλά να ξεκινήσει ο διάλογος της κυβέρνησης από μηδενική βάση.
 
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου