Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς σε συνέδριο στην Κοζάνη


Μια σημαντική εκδήλωση με στόχο την προώθηση της απασχόλησης των νέων ανθρώπων, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με τίτλο «Ημέρα Καριέρας 2013: Μαθαίνω, Επικοινωνώ, Επιχειρώ».
Στο συνέδριο συμμετείχε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα- ΠΙΕς κ Θανάσης Βακάλης ο οποίος παρουσίασε σε φοιτητές και νέους επιχειρηματίες το μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς καθώς και την επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα του Συνεταιρισμού με τη διάθεση φρέσκου γάλακτος μέσω αυτόματων πωλητών.
Στο τέλος της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς απευθυνόμενος στους νέους ανθρώπους τους προέτρεψε να μη φοβηθούν να καινοτομήσουν και να ρισκάρουν σε όποιο τομέα έχουν επιλέξει. Τόνισε επίσης πως «Oι νέοι άνθρωποι, οι νέοι επαγγελματίες, μπορείτε να αποτελέσετε τη ραχοκοκαλιά μιας ελληνικής οικονομίας που θα είναι εξωστρεφής, που θα εκμεταλλεύεται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πρωτογενή τομέα και θα στηρίζεται, όχι σε πήλινα πόδια όπως τώρα, αλλά σε γερά θεμέλια με ένα ανθρώπινο δυναμικό καταρτισμένο και ικανό».

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου