Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πανθεσσαλική συγκέντρωση αγροτών σήμερα.


Πανθεσσαλική συγκέντρωση αγροτών και κτηνοτρόφων πραγματοποιείται, σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, στη Λάρισα. Η συγκέντρωση γίνεται στο πλαίσιο των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν με κατά τόπους αγωνιστικές παρεμβάσεις και σχεδιάζεται να κλιμακωθούν και να συντονιστούν σε πανελλαδικό επίπεδο.
Συγκέντρωση διοργανώνει σήμερα και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Σε συγκέντρωση καλεί η ΠΑΣΥ και στη Μυτιλήνη, την Τετάρτη 11/12, στις 11 π.μ., στην πλατεία Σαπφούς. Κινητοποίηση στη ΔΟΥ Λαμίας, στις 10.30 π.μ. και στη συνέχεια στον ΟΠΕΚΕΠΕ, διοργανώνουν σήμερα και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Πελασγίας, Εχιναίων - Στυλίδας, Μακρακώμης.
Στις αρχές του ερχόμενου Γενάρη, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη της ΠΑΣΥ, στη οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων. Για το αμέσως επόμενο διάστημα, προετοιμάζεται συνεδρίαση της Επιτροπής των Μπλόκων, που είχε συγκροτηθεί στη διάρκεια της μεγάλης, πανελλαδικής, αγροτικής κινητοποίησης τον περασμένο Φλεβάρη.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου