Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση του Πάνου Καμένου στην κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της ΕΒΖ.

Επίθεση Καμμένου για τις διαδικασίες αποκρατικοποίησης της ΕΒΖ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις διαδικασίες αποκρατικοποίησης της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου με εκπροσώπους των εργαζομένων στην εταιρεία.
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «αδιαφανείς διαδικασίες» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «μυστική διαπραγμάτευση» με στόχο «το κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης την απόλυση εργαζομένων, την οικονομική καταστροφή των παραγωγών τεύτλων και την ενίσχυση των εισαγωγέων ζάχαρης από άλλες χώρες».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η κυβέρνηση δεν προσπαθεί να διασφαλίσει τη λειτουργία όλων των μονάδων και τις θέσεις εργασίας στην επιχείρηση, ενώ είπε ότι αρνείται να απαντήσει μετά από δυο μήνες στα ερωτήματα που τέθηκαν στη Βουλή από το κόμμα του.

Προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι «οποιαδήποτε απόφαση για κλείσιμο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης - μέσω κατ΄ όνομα αποκρατικοποίησης - που θα λειτουργήσει προς όφελος των εισαγωγέων και όχι των παραγωγών και των εργαζομένων, θα είναι άκυρη, αντισυνταγματική και ανήθικη».

Τέλος, όπως είπε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή με την οποία καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ