Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δέσμευση Κουκουλόπουλου για αποζημιώσεις καταρροϊκού


Οι κτηνοτρόφοι των οποίων τα κοπάδια προσβλήθηκαν από καταρροϊκό πυρετό θα αποζημιωθούν κανονικά, όπως προβλέπεται σε υπουργική απόφαση που έχει ήδη εκδοθεί, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, απαντώντας το απόγευμα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Μωραΐτη.
«Έχουμε κινηθεί ήδη, για να έχουμε αυξημένα κονδύλια και να αντιμετωπιστούν όλα κανονικά, από τις ανάγκες του σιτηρέσιου για την ευλογιά, μέχρι τις αποζημιώσεις θανόντων ζώων κ.ο.κ.. Και για εντομοαπωθητικά έχουν προβλεφθεί τα χρήματα εγκαίρως» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Aπό την πλευρά του ο κ.Μωραΐτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Κύριε υπουργέ, δεν πήρατε μέτρα» και αναπτύσσοντας την ερώτησή του, συμπλήρωσε τα εξής: «Έχετε διαλύσει στην κυριολεξία τις κτηνιατρικές υπηρεσίες. Πραγματικά, οι λίγοι δημόσιοι κτηνίατροι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολλές φορές με αυτοθυσία. Είναι όμως, λίγα τα μέσα, έχετε κόψει ακόμη και τα έξοδα κίνησης, τα έξοδα μεταφοράς και βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για να μετακινηθούν» ανέφερε μεταξύ άλλων , ο βουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου