Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο Α. Τσαυτάρης μεταβαίνει στις Βρυξέλλες στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης μεταβαίνει στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετέχει στη σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.
Η σύνοδος αυτή είναι η τελευταία υπό Λιθουανική Προεδρία. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνοντας πλέον τα καθήκοντά του ως Προέδρου του Συμβουλίου Γεωργίας – Αλιείας από 1η Ιανουαρίου του 2014, ο Υπουργός θα κλείσει τη σειρά των συναντήσεων που έχουν προγραμματισθεί για την πληρέστερη προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας.

Ειδικότερα, στο διήμερο της παραμονής του στις Βρυξέλλες, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την απερχόμενη Προεδρία και τους αρμόδιους για την προσεχή σύνοδο του Συμβουλίου Επιτρόπους Γεωργίας και Αλιείας, καθώς επίσης με το Προεδρείο της Copa – Cogeca, φορέα που εκπροσωπεί τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους γεωργούς της ΕΕ.

Ο κ. Τσαυτάρης θα έχει κατ’ ιδίαν συνομιλίες με ομολόγους του Υπουργούς της Ε.Ε., προκειμένου να τους παρουσιάσει τις προτεραιότητες της Προεδρίας και θα συναντηθεί επίσης με Έλληνες που είναι στελέχη των θεσμικών Οργάνων της ΕΕ.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου