Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Άυριο στις 13:00 εως 15:00 πανευρωπαϊκή διακαναλική ημεριδα απο τον ART TV για "Αγροτικές και περιφερειακές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης"
Η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Ανωγείων Κρήτης, ημερίδα-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα "Αγροτικές και περιφερειακές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης" στα Ανώγεια, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012(12.00-14.00, αίθουσα Δημοτικού Σχολείου).

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Σταυρακάκης και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Παρέμβαση μέσω τηλεδιάσκεψης θα κάνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Πάολο Ντε Κάστρο.

Θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Μάκης Μάκκας και κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με περιφερειακά κανάλια για να τεθούν και από αυτά ερωτήματα προς τους ομιλητές.

Η ημερίδα θα είναι διακαναλική και θα περιλαμβάνει:
- ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την συζήτηση που έχει αρχίσει ήδη και τα αποτελέσματα της  οποίας θα καθορίσουν τη μελλοντική μορφή και το περιεχόμενο της Πολιτικής Συνοχής (Διαρθρωτικά Ταμεία, Ταμείο Συνοχής, Κοινωνικό Ταμείο) μετά το 2013 καθώς και για τις θέσεις  και επιδιώξεις των Σοσιαλιστών σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό θέμα για την Ελλάδα.
-  προβληματισμούς ενόψει της έναρξης των συζητήσεων για τη νέα πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής που πρόκειται να ισχύσει μετά το 2013,
- ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την Αγροτική Ανάπτυξη στην Ελλάδα και
- επιπτώσεις  της αντιμετώπισης και προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή στην Κοινή Αγροτική Πολιτική και Περιφερειακή  Πολιτική της ΕΕ
Η Ημερίδα θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.filothea.com/anogeia ) και από το δορυφόρο HELLASSAT 39° ανατολικά, συχνότητα 11136.250 V, symbol rate 3300, fec 3/4.
 
ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ART TV ΑΠΟ ΤΗΣ 13:00 ΕΩΣ ΤΗς 15:00