Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Με κοινή επιστολή τους ευχαριστούν την Εκκλησία ΕΝΑ Λακωνίας και βιοκαλλιεργητές


Τις ευχαριστίες τους εκφράζουν τα Διοικητικά Συμβούλια και τα Μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Π.Ε. Λακωνίας, της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας και του Συλλόγου Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών Ελλάδος προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την ενοικίαση μικρού τιμήματος ακινήτου που ανήκει στην δικαιοδοσία του επί της οδού των 118 στην Σπάρτη.
Αναλυτικά η επιστολή:
Δια της παρούσης, τα Διοικητικά Συμβούλια και τα Μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Π.Ε. Λακωνίας, της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας και του Συλλόγου Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών Ελλάδος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους εκ βάθος καρδίας, για την ενοικίαση έναντι μικρού τιμήματος ακινήτου που ανήκει στην δικαιοδοσία σας επί της οδού των 118 στην Σπάρτη.
Η κίνηση σας αυτή μας δείχνει έμπρακτα ότι αφουγκράζεστε τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λάκωνες αγρότες. Σεβασμιώτατε, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά σας, προς το συμφέρον και το καλό των Λακώνων Αγροτών και όχι μόνο.
Επίσης θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας, με όσες δυνάμεις έχουμε για το καλό του ποιμνίου σας. Κλείνοντας, για μια ακόμα φορά θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο σας, διότι επιτέλους οι φορείς μας απέκτησαν στέγη.
Για την Ένωση Νέων Αγροτών Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Σταματάκος Δημήτριος

Για την Ένωση Βιοκαλλιεργητών
Π.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Καραμπάσης Δημήτριος

Για το Σύλλογο Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών Ελλάδος
Ο Πρόεδρος
Καλατζής Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου