Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Στον περιφερειάρχη το σωματείο των Παραγωγών, Επαγγελματιών, Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης


Με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε στις 13 Νοεμβρίου ο ταμίας του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Άγγελος Δερετζής.
Όπως είναι γνωστό, οι αρμοδιότητες του οργανισμού λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης, έχουν περάσει πλέον στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.  Προκειμένου λοιπόν να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία υπήρξε αυτή, η πρώτη για την νέα εποχή, διερευνητική συνάντηση.

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι πωλητές στις λαϊκές αγορές, υπάρχουν δυο ζητήματα τα οποία τέθηκαν από τον κ. Δερετζή και χρήζουν άμεσων απαντήσεων.

Το πρώτο αφορά τους διακανονισμούς. Δηλαδή να συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν με δόσεις τα χρέη τους (καταβολή του ημερήσιου δικαιώματος), οι πωλητές.

Και το δεύτερο να τοποθετηθούν επόπτες σε κάθε λαϊκή αγορά, προκειμένου να ρυθμίζουν, τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Ο κ. Τζιτζικώστας, αφού άκουσε τα αιτήματα, δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Όπως επίσης να τεθούν στο τραπέζι και τα υπόλοιπα προβλήματα ( χαράξεις λαϊκών αγορών,  επεκτάσεις, αντιμετώπιση παραεμπορίου κ.τ.λ.), που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου