Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στην περιφέρεια οι κτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου για τις αποζημιώσεις

Στην περιφέρεια οι κτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου για τις αποζημιώσεις

Αντιπροσωπεία των κτηνοτροφικών Συλλόγων Ρεθύμνου και Ανωγείων καθώς και του Αγροτικού Συλλόγου Ρεθύμνου επισκέφτηκαν την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Λόγω της απουσίας της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, στη Σλοβενία, όπου συμμετέχει στις εργασίες του ευρωπαϊκού προγράμματος GRISI PLUS, στο οποίο είναι εταίρος η Περιφέρεια Κρήτης, η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, εντεταλμένο σε θέματα πρωτογενούς τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, κ. Μανώλη Χνάρη, στον οποίο έθεσαν αναλυτικά τα ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν το θέμα του καταρροϊκού πυρετού (αποζημίωση για το σύνολο της χαμένης παραγωγής που θα προέλθει εξαιτίας του καταρροϊκού πυρετού και εμβολιασμοί), Καταβολή εξισωτικής αποζημίωσης καθώς και στελέχωση και εξοπλισμό των κρατικών κτηνιατρικών υπηρεσιών για προστασία του ζωικού κεφαλαίου, των κτηνοτρόφων και της δημόσιας υγείας.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου