Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινούν οι ακροάσεις των υποψήφιων νέων Επιτρόπων της Ε.Ε.



Σήμερα Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, και ώρα 15.30-18.30, ο Karmenu Vella (Μάλτα), προτεινόμενος Επίτροπος για το Περιβάλλον, τις Θαλάσσιες Υποθέσεις και την Αλιεία θα παρουσιαστεί μπροστά στην επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων και στην επιτροπή Αλιείας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακρόαση σε live streaming εδώ.

Την ίδια ώρα, θα λάβει χώρα η ακρόαση της προτεινόμενης Επιτρόπου για το Εμπόριο,  Cecilia Malmstrom (Σουηδία), στην επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Στις 19.30 - 22.30, θα λάβει χώρα η ακρόαση του προτεινόμενου Επιτρόπου για τη Διεθνή Συνεργασία και Ανάπτυξη, Neven Mimica (Κροατία), στην επιτροπή Ανάπτυξης (μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ) όπως και του προτεινόμενου Επιτρόπου για την Ψηφιακή Οικονομία και Κοινωνία Günther Oettinger (Γερμανία), στην επιτροπή Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας και στην επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας (μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ)

Οι προτεινόμενοι Επίτροποι, όπως έχουν παρουσιαστεί από το νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Jean-Claude Juncker, θα αξιολογηθούν από τις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου.

Τα μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών θα αξιολογήσουν την καταλληλότητα των προτεινόμενων Επιτρόπων, πριν η Ολομέλεια δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην προτεινόμενη Επιτροπή.

Οι ακροάσεις θα διαρκέσουν τρεις ώρες και θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω του διαδικτύου.  Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ακροάσεις της Δευτέρας στο κανάλι του Ebs.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την παρακολούθηση και την κάλυψη των ακροάσεων.

Για να ενσωματώσετε το ζωντανό βίντεο των ακροάσεων στην ιστοσελίδα σας, μπορείτε να πάτε στο κανάλι του Ebs, που θα μεταδίδει ζωντανά την εκάστοτε ακρόαση, και να κάνετε αντιγραφή τον κώδικα embed που θα βρείτε πάνω και δεξιά στο βίντεο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ δείτε το επισυναπτόμενο έγγραφο.

Παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία στο παρακάτω σύνδεσμο :


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: Σχετική Ιστοσελίδα

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου