Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παρατείνεται έως τον Οκτώβριο η προθεσμία για το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Παρατείνεται έως τον Οκτώβριο η προθεσμία για το αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ


Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο η προθεσμία για την υποβολή από τους αγρότες των δικαιολογητικών για τη χορήγηση αγροτικού τιμολογίου, από τη ΔΕΗ. Αυτό ενημέρωσε τον περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρη σε επικοινωνία που είχαν στις 29 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και είχε αποστείλει επιστολή στον κ. Αθ. Τσαυτάρη επισημαίνοντας την αναστάτωση, που είχε δημιουργηθεί στους αγρότες με την ασφυκτική, από πλευράς χρόνου, ημερομηνία την οποία έθεσε η ΔΕΗ.

Με τη νέα εξέλιξη δίνεται παράταση έτσι ώστε οι αγρότες να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζουν να παραλαμβάνουν αιτήσεις και καλεί τους ενδιαφερομένους να προσέλθουν στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των αρμόδιων Περιφερειακών Ενοτήτων.


ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου