Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Μάξιμος απήλθε και ήλθε ο Θεόφιλος

Ο Μάξιμος απήλθε και ήλθε ο Θεόφιλος


Σε τυπικά φιλικό κλίμα ανταλλαγής φιλοφρονήσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Μαρτίου, περί τις 15.30 η τελετή παράδοσης παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και του διαδόχου του κ. Θεόφιλου Λεονταρίτη.
Η τελετή έγινε παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη, των Γενικών Γραμματέων του υπουργείου και εκπροσώπων των διοικήσεων των εποπτευόμενων οργανισμών από Το ΥΠΑΑΤ.

Θυμίζουμε πως η αλλαγή σκυτάλης στην θέση του αναπληρωτή υπουργού προκλήθηκε εξ αιτίας της ανακοίνωσης της παραίτησης του κ. Χαρακόπουλου, το προηγούμενο Σάββατο για το θέμα του παστεριωμένου γάλακτος, που περιλαμβανόταν στο πολυνομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών το οποίο ψηφίσθηκε χθες Κυριακή από την ολομέλεια της Βουλής. Ένα θέμα για το οποίο ο κ. Χαρακόπουλος δεν θέλησε να δεχθεί ερωτήσεις από τους παριστάμενους δημοσιογράφους που είχαν κληθεί.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, είναι βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας και πολιτικός μηχανικός.


ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου