Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Το ελληνικό γιαουρτάδικο Go Greek Yogurt στο Μπέβερλι Χιλς

Το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι έχει προ πολλού κατακτήσει πολλές περιοχές της Αμερικής, αφού οι κάτοικοι φαίνεται να το ξεχωρίζουν για την πλούσια υφή του, συνδυάζοντας το με διάφορα διαλεχτά ελληνικά προϊόντα, σχηματίζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση μεσογειακής διατροφής.
Η ιδέα ενός τέτοιου μαγαζιού στο Μπέβερλι Χιλς ανήκει στην Tanja Subotic, η οποία αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβρη να εισάγει γνήσιο, ελληνικό, φρέσκο γιαούρτι που θα βρίσκεται στα ράφια του καταστήματός της μόλις 24 ώρες αφού συσκευαστεί. Έτσι, μέσα στο καλοκαίρι έστησε στην καρδιά της πόλης το Go Greek Yogurt.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του εν λόγω γιαουρτιού έναντι των ευρέως γνωστών greek yogurts, σύμφωνα με το bostanistas, είναι ότι παρασκευάζεται στην Ελλάδα και ταξιδεύει ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να συνδυαστεί με όλων των ειδών τις λιχουδιές: μέλι, καρύδια, αμύγδαλα, γλυκό του κουταλιού κυδώνι, βύσσινο και κεράσι. Την τιμητική τους έχουν τα φρέσκα φρούτα, που προέρχονται αποκλειστικά από κοντινές φάρμες.

Το περίφημο γιαούρτι διατίθεται με 0%, 2% και 10% λιπαρά και όσοι το δοκιμάζουν δεν διστάζουν να το συγκρίνουν με άλλες επιτυχημένες φίρμες (βλ. Chobani). Πέρα από την κλασική κρεμώδη εκδοχή του διατίθεται και παγωμένο (frozen yogurt) ακολουθώντας την τάση της εποχής. Στα του χώρου, κυριαρχούν το μπλε και το λευκό ενώ το κατάστημα προσφέρεται για δροσερά γεύματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: iefimerida.gr