Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η ΚΑΠ στο τραπέζι ευρωβουλευτών και κυβέρνησης για την ελληνική προεδρία της Ε.Ε.

Η ΚΑΠ στο τραπέζι ευρωβουλευτών και κυβέρνησης για την ελληνική προεδρία της Ε.Ε.


Τα εκκρεμή ζητήματα της εφαρμογής της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αναμένεται να συζητήσουν σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωκοινοβουλίου, κ. Πάολο ντε Κάστρο, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αθ. Τσαυτάρη, κατά την διάρκεια σημερινής κοινής συνεδρίασης στην Αθήνα της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, στις 10,00, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας.
 
Νωρίτερα, στις 9:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz, και στην συνέχεια θα μεταβούν στο Hilton για την διάσκεψη.
 
Στις 12:00 θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ξενοδοχείο Hilton) ενώ στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί γεύμα στο Μουσείο της Ακρόπολης.
 
Στις 15.00 ο κ. Schulz  θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και στις 3.45 μ.μ. αντιπροσωπεία Ελλήνων βουλευτών.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου