Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μαξ. Χαρακόπουλος: Ο κόσμος δεν πείθεται από τη δημαγωγία

Μαξ. Χαρακόπουλος: Ο κόσμος δεν πείθεται από τη δημαγωγία

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς από τη Larissanet να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της VPRC στο δήμο Λαρισαίων δήλωσε τα εξής:
«Οι δημοσκοπήσεις συνιστούν χρήσιμο εργαλείο για την κατανόηση των τάσεων που κυριαρχούν στην κοινωνία. Ωστόσο, αλίμονο αν αποτελούν αυτοσκοπό στις αποφάσεις ενός πολιτικού. Υπό αυτό το πρίσμα, θα επεσήμανα για τη πρόσφατη σφυγμομέτρηση της VPRC στο δήμο Λαρισαίων ότι:

1. Το ποσοστό των θετικών γνωμών από τους συμπολίτες μας προς το πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Νομίζω ότι αναγνωρίζεται έτσι μια έντιμη προσωπική διαδρομή, αλλά και η ειλικρινής προσπάθεια που καταβάλλεται, παρά τις περιορισμένες δημοσιονομικές δυνατότητες που έχουμε στη διάθεσή μας, για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να στηρίξουμε τον κόσμο της παραγωγής, χωρίς να ενδίδουμε στις σειρήνες του λαϊκισμού.

2. Όσον αφορά στα ποσοστά αποδοχής των κομμάτων, θεωρώ σημαντικό ότι η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να διατηρεί τις δυνάμεις της εν μέσω μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας, κατά την οποία η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να λαμβάνει και δυσάρεστες αποφάσεις, με στόχο πάντα την υπέρβαση της κρίσης.

3. Το γεγονός επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου δείχνει ότι ο κόσμος δεν πείθεται από τη δημαγωγία και τα μεγάλα λόγια της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και πως θα γινόταν αλλιώς, όταν ακόμη και ο Μανώλης Γλέζος αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει πειστική απάντηση στο ερώτημα που θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

4. Πιστεύω, λοιπόν, ότι στο βαθμό που τα θετικά αποτελέσματα αυτής της εθνικής προσπάθειας θα αρχίσουν να γίνονται ευρύτερα αντιληπτά στην καθημερινότητα των πολιτών, και η Νέα Δημοκρατία, ως η κύρια δύναμη που εγγυάται την ανάπτυξη αλλά και την κοινωνική ηρεμία, θα κερδίσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη της κοινωνίας».

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου