Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΑΧΑΪΑΣ






ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την 27τη Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη 7 μ.μ. στη Πάτρα (Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου, παραπλεύρως στο Δημοτικό Θέατρο) θα γίνουν πολύ σύντομες εισηγήσεις και μεγάλη συζήτηση επάνω στα πολύ σοβαρά θέματα της ανεπίτρεπτης διπλής φορολόγησης των καλλιεργούμενων αγροτεμαχίων ως ζήτημα αρχής και της μεθόδευσης φορολόγησης του γεωργικού εισοδήματος που οδηγεί στην υπερτριπλάσια φορολόγηση των αγροτών σε σχέση με τους άλλους Έλληνες, για το ίδιο ύψος εισοδήματος και από τις ίδιες πηγές, με επιπτώσεις στην εθνική οικονομία.

Αυτή την πρωτοβουλία την πήραμε αφού λάβαμε γνώση των κοινών θέσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, της Επιστημονικής Εταιρείας Γεωργοοικονομολόγων και του Ινστιτούτου Συνεταιριστικών Ερευνών και Μελετών, οι οποίες θα διανεμηθούν και θα συζητηθούν.

Επειδή δεν υπάρχει χρόνος να ταχυδρομηθούν προσκλήσεις, παρακαλούμε εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους Αγρότες και τους φορείς τους, να παρευρίσκονται και επίσης να παρέμβουν Γεωργοοικονομολόγοι, Γεωπόνοι, και φορείς τους, Βουλευτές νυν και τέως και κυρίως κυβερνητικοί βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, σε μία ήρεμη γόνιμη και αποτελεσματική συζήτηση για σαφή συμπεράσματα.

                                                              Για το Δ.Σ.

                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



                                                               Παν. Ρέκκας
                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου