Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πολιτικά «μαγειρέματα» στους Νέους Αγρότες με... φόντο την Πρέβεζα




Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Agrenda», φέρνει στην... επιφάνεια, ένα «μπραντ-ντε-φερ» για την πόλη που θα φιλοξενήσει το 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Νέων Αγροτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αρχικά είχε προκριθεί η πόλη της Πρέβεζας, ωστόσο η παράλληλη διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου (6-8 Σεπτεμβρίου 2013), στο Κανάλι της Πρέβεζας και η ολοένα αυξανόμενη δημοσιότητα που λαμβάνει η ΕΝΑ Ν. Πρέβεζας και τα στελέχης της, προεξέχοντος του Προέδρου, Λεωνίδα Ραβανού, προκάλεσε την «αρπαγή» του συνεδρίου από την Πρέβεζα, για να εξυπηρετήσει ο Πρόεδρος της ΠΕΝΑ, κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος μικροπολιτικά συμφέροντα.
Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως θα προκριθεί τελικά η Φθιώτιδα, καθώς στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης εκεί, «παίζουν» το 2014 την πολιτική τους επιβίωση και επιδιώκουν την ενίσχυσή τους.
ravanos
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πάντως πως, από τη στιγμή που η ΕΝΑ Πρέβεζας πιστώνεται τη λειτουργία της πρώτης Αγροτικής Αγοράς στην Ελλάδα, από τη στιγμή που το εγχείρημα και οι δράσεις της έχουν αποκτήσει θετική δημοσιότητα, θα υπάρξουν και... χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Πόσο μάλλον όταν από πίσω κρύβονται πολιτικά «μαγειρέματα» και η ΕΝΑ Πρέβεζας θεωρείται «αυτόνομη».
Το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου από 6-8 Σεπτεμβρίου 2013, πάντως αναμένεται να αποτελέσει ακόμη έναν πόλο έλξης για την περιοχή μας.
 ΠΗΓΗ : atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου