Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Kάλεσμα σε όλους τους αγρότες να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο

Ετοιμάζεται παναγροτικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη, στην Αθήνα

Kάλεσμα σε όλους τους αγρότες να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στη μία το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθη στην Αθήνα, απευθύνει η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων.
Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους της πρωτεύουσας «να συμπαραταχθούν με την αγροτιά στη μάχη που δίνει για την επιβίωσή της», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσθέτοντας πως το ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα «την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».
 
«Ανεβαίνουν» και οι αγρότες της Κρήτης
 
Οι αγρότες της Κρήτης, μετά την τριήμερη κινητοποίηση στους δρόμους την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισαν να δώσουν... ραντεβού στην Αθήνα.

Το αγροτικό συλλαλητήριο θα γίνει εκτός απροόπτου στις 5 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας και θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο ισχυρότεροι πόλοι του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος, η Κρήτη και η Θεσσαλία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στήνοντας ένα σκηνικό, σκληρού κύκλου κινητοποιήσεων, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Το αγροτικό κίνημα εμφανίζεται συσπειρωμένο σε ένα αρραγές μέτωπο και η κινητοποίηση αναμένεται μαζική.

Από την Κρήτη έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με ναυτιλιακές εταιρίες για τη μεταφορά των αγροτών καθώς εκτιμάται ότι η ανταπόκριση των παραγωγών θα είναι μαζική, στην πλέον δυναμική κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων, του αγροτικού κινήματος.
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου