Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Από τους οφειλέτες της Δωδώνης η καλύτερη προσφορά για την αγορά της!



- Από τους οφειλέτες της Δωδώνης η καλύτερη προσφορά για την αγορά της!


Αποκαλύψεις κι εκπλήξεις περιελάμβανε η ομιλία του Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδας Θεόδωρου Πανταλάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο ουσιαστικά υπέβαλλε και την παραίτησή του.
Οι αποκαλύψεις σχετίζονται με την πώληση της Δωδώνης καθώς ο κ. Πανταλάκης έκανε γνωστό ότι η πλέον συμφέρουσα πρόταση έχει κατατεθεί από τον ελληνικό όμιλο Simos Food.
Το εντυπωσιακό πάντως κι αυτό που δεν είπε ο κ. Πανταλάκης είναι ότι ο ίδιος όμιλος, ένας από αυτούς που διακινούν σήμερα τα προιόντα της Δωδώνης, οφείλει στη βιομηχανία ένα τεράστιο ποσό. Μάλιστα οι συνεταιριστές καταγγέλλουν ότι το ποσό αυτό ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ και θεωρούν αδιανόητο να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης της βιομηχανίας στους...οφειλέτες της.
Με αυτά τα δεδομένα συνδικαλιστές αλλά και συνεταιριστές στην Ήπειρο προχωρούν άμεσα σε συνεδριάσεις προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν τους τρόπους αντίδρασης.
Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΕ που πραγματοποιήθηκε έριξε και τους τίτλους τέλους στη λειτουργία της τράπεζας όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και άνοιξε τη νέα εποχή, όπως άλλωστε επέβαλε η τρόικα εδώ και αρκετούς μήνες.

ΠΗΓΗ : epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου