Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση ενημέρωσης για τη νέα ΚΑΠ στην Πιερία


Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση ενημέρωσης για τη νέα ΚΑΠ στην Πιερία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα, η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Δίου Ολύμπου με τις 3 οργανώσεις της περιοχής (Α.Σ.Καρίτσας, ΣΠΕΚΟ Βροντούς και ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας), με προσκεκλημένους τα στελέχη της ΠΑΣΕΓΕΣ (Γενικό Δ/ντή Γιάννη Κολυβά, Πρόεδρο Τζανέτο Καραμίχα και Αντιπρόεδρο Κώστα Σκιαδά), ενώ παρών ήταν και ο "οικοδεσπότης" Διονύσης Φόλιος. Μεταξύ των ομιλητών, ο Γιάννης Κολυβάς που αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια και παραδείγματα στο ποιά θα είναι σε γενικές γραμμές η νέα ΚΑΠ που θα εφαρμοστεί από την 1η Γενάρη του 2015 μέχρι και το 2020.
 
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, οι Πρόεδροι των αγροτικών συν/σμών και των Ομάδων Καπνού της Πιερίας: Γιώργος Νάτσιος του ΣΠΕΚΟ Βροντούς, Ηλίας Ρίζος του ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας,  Πασχάλης Κατσάρας του Σαμψούς, Βαγγέλης Γιαννώτας της Ομάδας Καπνού Λόφου Μηλιάς, του Α.Κ.Σ. Πιερίας Διονύσης Παππάς, του Α.Σ. Σφενδάμης Γιώργος Πολυχρονίδης.
 
 
Επίσης ο συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, εκπρόσωποι των βουλευτών του νομού, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύ μεγάλος αριθμός αγροτών που έσπευσαν να παρακολυθήσουν την εκδήλωση που τους αφορά και τους ενδιαφέρει άμεσα.
 
 
Δείτε φωτογραφίες εδώ
 
 
 
 
Την όλη εκδήλωση θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 19.30, με το Γιάννη Τσιμπονίδη.
 
 
Επιμέλεια: Αλ. Μπίκας

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου