Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εγκρίθηκε νέα επένδυση του ΘΕΣγάλα

Εγκρίθηκε νέα επένδυση του ΘΕΣγάλα
Σε μια ακόμη κίνηση προχωρά ο επιτυχημένος συν/σμός αγελαδοτρόφων με έδρα τη Λάρισα, ΘΕΣγάλα. Πρόκειται για επένδυση που αφορά μονάδα επεξεργασίας και εμφιάλωσης γάλακτος, που πήρε την έγκριση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Η έγκριση του επενδυτικού σχεδίου ήρθε με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού. Η επένδυση υπήχθη στην κατηγορία της Περιφερειακής Συνοχής των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων, επενδυτικού σχεδίου του συνεταιρισμού ΘΕΣγαλα − ΠΙΕς (φορέας).

Ο συνολικός προϋπολογισμός αγγίζει τα 2,98 εκατ. ευρώ και αφορά κατασκευή μονάδας για πρώτη παστερίωση γάλακτος.


Διέξοδος σε νέες αγορές

Εν τω μεταξύ σε νέες αγορές στρέφει το βλέμμα του ο επιτυχημένος συνεταιρισμός των αγελαδοτρόφων, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο paseges.gr ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Θανάσης Βακάλης, προ ημερών.



Στόχος είναι η επέκταση και σε άλλες περιοχές του νομού Λάρισας, τονίζει ο κ. Βακάλης.


Σημειώνεται ότι ο συνεταιρισμός προχωρά σε αυτές τις κινήσεις, με ίδια κεφάλαια και χωρίς τραπεζικό δανεισμό, ενώ βασικός του γνώμονας παραμένει το συμφέρον της επιχείρησης και φυσικά των παραγωγών.


Συνολικά υπάρχουν 14 σημεία πώλησης στην πόλη της Λάρισας, ενώ ένα ακόμη θα προστεθεί στη μακρά λίστα, το επόμενο διάστημα.


Βραβείο καινοτομίας

Στη βράβευση του ΘΕΣγάλα απο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής, βρέθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος του συν/σμού.


«Η βράβευση αποτελει ιδιαίτερη τιμή για τους παραγωγούς της Θεσσαλίας, της Πιερίας και της Μακεδονίας αλλα και για τα στελέχη και το προσωπικό του Συνεταιρισμού μας», τόνισε σχετικά ο Θανάσης Βακαλης που παρέλαβε το βραβείο.

Για φωτογραφίες από τη βράβευση πατήστε εδώ

https://www.facebook.com/cgougoulias?fref=ts


Αλέξανδρος Μπίκας

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου