Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

2 ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις του ΤΕΙ Ηπείρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ¨Καλλιεργώντας δεξιότητες¨

 
 
 
Το Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ¨Καλλιεργώντας δεξιότητες¨, διοργανώνει δύο ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις στις οποίες θα παρουσιαστούν τα λογισμικάAutoCAD και ArcGIS:
Σε συνεργασία με τη Info Quest Technologies SA (επίσημο αντιπρόσωπο του Autocad (Autodesk, USA) στην Ελλάδα), μία ανοικτή στο κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Το AutoCAD σαν εργαλείο δημιουργίας Τεχνικού Σχεδίου για Φοιτητές και Επαγγελματίες Γεωτεχνικούς & Μηχανικούς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη  Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου στην Τεχνόπολη Κωστακιών Άρτας και ώρα 13:00 – 16:00. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Σε συνεργασία με τη Marathon Data Systems (επίσημο αντιπρόσωπο του Environmental Systems Research Institute (ESRI, USA) στην Ελλάδα και τη Κύπρο), μία ανοικτή στο κοινό εκδήλωση, με θέμα:«Δυνατότητες & Εφαρμογές των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου στην Τεχνόπολη Κωστακιών Άρτας και ώρα 14:00 – 16:00. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου