Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Διαμαρτυρία στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας για τον καταρροϊκό πυρετό

Διαμαρτυρία στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας για τον καταρροϊκό πυρετό
Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας πραγματοποιούν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου οι κτηνοτρόφοι των περιοχών Μουζακίου και Αργιθέας.
Οι κτηνοτρόφοι θα έχουν συνάντηση στις 11:00 με τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκο αναφορικά με την έξαρση του φαινομένου του καταρροϊκού πυρετού ώστε να επιδιωχθεί κάποια αποζημίωση από τονΕΛΓΑ που προς το παρόν δεν αποζημιώνει τους πληγέντες κτηνοτρόφους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι για την ώρα, η μόνη αποζημίωση που δικαιούνται οι κτηνοτρόφοι και αυτή μέσω της Περιφέρειας, είναι μόνο για τα εντομοαπωθητικά που αγόρασαν με δικά τους έξοδα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας για το ζήτημα καλεί τους κτηνοτρόφους να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
«...προκειμένου η Υπηρεσία μας να αιτηθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την αποζημίωσή τους, να προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας, μέχρι τη Δευτέρα 29/9/2014, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.    Αίτηση (χορηγείται από την Υπηρεσία μας)
2.    Αντίγραφο μητρώου φαρμακευτικής αγωγής της εκμετάλλευσης
3.    Κτηνιατρική συνταγή
4.    Τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς»
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στα τηλέφωνα 24413-55237 –55240 και στα Κτηνιατρικά Κέντρα.  Καρδίτσας τηλ. 24410-23980 και Μουζακίου τηλ. 24450-41267».

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου