Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μεγάλη κινητικότητα στο στρατηγείο της Α.ΣΥ.Π







Α.ΣΥ.Π
Δελτίο Τύπου
Μετά τους Κεφαλογιάννη και Καλαντζάκου της ΝΔ και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μαριάς των ΑΝΕΛ στο εκλογικό κέντρο της Α.ΣΥ.Π. στην Πρέβεζα.

Μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στο στρατηγείο της Ανοικτής Συμπαράταξης Πρέβεζας όπου εκτός από την πληθώρα των δημοτών και υποψήφιων ξεκίνησε και η κινητικότητα από εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Το Σάββατο 26/4/14 το εκλογικό κέντρο της Α.ΣΥ.Π. επισκέφθηκαν και συναντήθηκαν με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Τάκη Παππά καθώς και τον Γιώργο Νίτσα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και Ιωάννα Καλαντζάκου και μέσα στην ίδια ημέρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς. Και στις δύο συναντήσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Παππάς με τα στελέχη του συνδυασμού έθεσαν τις προτεραιότητες και την αναπτυξιακή στρατηγική του Δήμου για την επόμενη πενταετία. 

Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Παππάς δέχεται αρκετά τηλέφωνα και μηνύματα υποστήριξης από βουλευτές και υποψήφιους ευρωβουλευτές διαφορετικών παρατάξεων και στη συνέχεια αναμένονται και νέες επισκέψεις. Το μήνυμα ότι η Πρέβεζα ξυπνάει και θα μετατραπεί σε πόλη της ενέργειας έχει περάσει για τα καλά εντός και εκτός νομού.



Μαζί με τον κ. Νίτσα είναι η Γενική γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου κ Δ.Μακεδονίαςκ. Ευταξά Βίκυ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου