Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη από συνδικαλιστές Ελ επαγγελματιών και αγροτών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, ενάντια στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης. Ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, εκπαιδευτικοί και αγρότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Σπάρτης, διεκδικώντας, όπως είπαν, να σταματήσει η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων και να αρθούν οι φορολογικές ρυθμίσεις για τους αγρότες.
Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, έχοντας στο πλευρό τους τον δήμαρχο Σπαρτιατών Σταύρο Αργειτάκο, ο οποίος χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση, είπε ότι η παρουσία του δεν έχει συμβολικό αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα, γιατί η αυτοδιοίκηση έχει πληρώσει το τίμημα με μεγάλες περικοπές.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών Λακωνίας, Νίκος Δημητρόπουλος, σημείωσε ότι «πρέπει να καταλάβουν πως δεν αντέχουν άλλο ούτε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ούτε οι αγρότες». Επίσης, υπογράμμισε πως «με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης, η κυβέρνηση και οι δανειστές στοχοποιούν μία-μία τις παραγωγικές ομάδες της κοινωνίας κι αντί να διορθώνουν τα κακώς κείμενα, τις απαξιώνουν και τις οδηγούν σε εξαθλίωση και εξαφάνισή τους».

Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλη

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου