Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πληρώνονται επιστροφή ΦΠΑ αγρότες και κτηνοτρόφοι


Ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στα δικαιολογητικά των αγροτών και απεστάλησαν την Παρασκευή τα στοιχεία στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να καταβληθούν οι επιστροφές ΦΠΑ στους αγρότες που το δικαιούνται, η οποία αναμένεται να γίνει με πίστωση στον προσωπικό τους λογαριασμό, το αργότερο μέχρι το τέλος της τρεέχουσας εβδομάδας.
Η συνεργασία του Λευτέρη Αυγενάκη με τους φορείς των αγροτών όλο το τελευταίο διάστημα και η χθεσινή συνάντηση με τα στελέχη της ΟΑΣΝΗ και των Αγροτικών Συλλόγων του Δήμου Φαιστού, έφεραν αποτέλεσμα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Ά ΔΟΥ  Ηρακλείου κ. Μενέλαο Σταράκη, ο οποίος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επιστροφή του ΦΠΑ.

Όπως δήλωσε ο Ηρακλειώτης Βουλευτής: «είχε δημιουργηθεί ένα σημαντικό πρόβλημα -ειδικά για τους αγρότες της Μεσαράς μετά τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές- από την καθυστέρηση στις επιστροφές του ΦΠΑ, το οποίο είχα επισημάνει και στους αρμοδίους Υπουργούς, καθώς η έλλειψη ρευστότητας και οι καθυστερήσεις στις επιστροφές ΦΠΑ, είχαν αρχίσει να «απειλούν» τις νέες φυτεύσεις των αγροτών για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο».

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου