DRIVE & TRAVEL
σε χρόνο…dt
 
 
                                                   κάθε  Σάββατο 12:00 – 14:00  
Με τον Δημήτρη Μπαλή
 
Και την υποστήριξη των εταιρειών  
BP, ANEK LINES, CITROEN, DUCATI  
Από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm) σε όλο τον κόσμο.
 
Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», όπως πλέον ονομάζεται η εκπομπή «Ρόδα, Τσάντα &Κοπάνα», προκειμένου να έχει ενιαίο τίτλο με την τηλεοπτική και σε Web TV εκπομπή που ετοιμάζεται με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 12.00 – 14.00, παρουσιάζει:
 
-          ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΙΑΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΙΝΙΑ - ΜΑΡΑΘΑΩΝΑ: Λίγο έξω από την Αθήνα, μια μεγάλη περιοχή συνδυάζει διάφορα οικοσυστήματα, ενώ αρχίζει να αναπτύσσει ποικίλες δράσεις. Για όλη τη δραστηριότητα συζητούμε με την Ελένη Κατσιδώρη, Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο, αναπλ. διευθύντρια ΦΟ.Δ.Ε.ΠΑ.Σ.Μ.
 
-          ΝΑΞΟΣ: Μεγάλο αφιέρωμα από τη guardian, ενώ βίντεο ετοίμασε ο δήμος προβάλλοντας το νησί με τον Λευτέρη Ελευθερίου. Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημήτρης Λιανός παρουσιάζει όλα τα θέματα του νησιού των Κυκλάδων.  
-          ΜΥΚΟΝΟΣ: Στο νησί των ανέμων φαίνεται ότι ο άνεμος απομάκρυνε και την… κρίση, φέτος. Για την κατάσταση στο νησί, για την κίνηση στα καταστήματα αλλά και για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, κουβεντιάζουμε με δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων, την Κατερίνα Γεωργιάδου από το Allegro και τον Αντρέα Νεβέλκο από το Familia
-          ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Από την πλέον δραστήριες ενώσεις σε όλη τη χώρα. Για την ενημέρωση των νέων, ετοιμάζει Φεστιβάλ Νέων Υπαίθρου τον Σεπτέμβριο. Αναλύουμε τα δρώμενα στον πρωτογενή τομέα με τον πρόεδρο Λεωνίδα Ραβανό.
-          Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.  
Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.
 
-     Για ένα απολαυστικό διήμερο ξεκούρασης δύο ατόμων στη Νέα
      Μάκρη με διαμονή στο «Marathon Beach Hotel», ποδήλατο και ποτό.
-     Για δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια + καμπίνα + ΙΧ με την ΑΝΕΚ LINES για τα Χανιά.
-          Για ένα ταξίδι στη Μύκονο με δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Golden Star Ferries, γεύμα στο Alegro, καφές – γλυκό στη Familia.
-          Για 3 σετ στοματικής φροντίδας Silver Care.