Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δωρεά στην πόλη του Αγρινίου από την εταιρεία Παπαστράτος ΑΒΕΣ

Δωρεά στην πόλη του Αγρινίου από την εταιρεία Παπαστράτος ΑΒΕΣ

Δύο κτίρια 6.000 τμ στο κέντρο της πόλης και 1,5 εκατ. ευρώ μετρητά που διαθέτει το Ίδρυμα Παπαστράτος, παραχωρήθηκαν από την Παπαστράτος ΑΒΕΣ στην πόλη του Αγρινίου, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος ΑΒΕΣ, Νικήτας Θεοφιλόπουλος ανέφερε: «Παραχωρήσαμε σήμερα στην πόλη του Αγρινίου δύο κτίρια έκτασης 6.000 τμ στο κέντρο της πόλης και 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά που διαθέτει το Ίδρυμα Παπαστράτος, παραδίδοντας τη διοίκησή του σε προσωπικότητες της πόλης του Αγρινίου, με στόχο την περαιτέρω αξιοποίησή τους για την ανάπτυξη της πόλης».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός ευχαρίστησε την εταιρεία Παπαστράτος για τη δωρεά και ανέφερε ότι «η σημερινή απόφαση της Παπαστράτος ΑΒΕΣ και της οικογένειας Παπαστράτου να αποδοθεί η διαχείριση της περιουσίας του Ιδρύματος Παπαστράτος σε ανθρώπους της πόλης, έρχεται να προστεθεί στις διαχρονικές ενέργειες και τις δωρεές της οικογένειας Παπαστράτου, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στη διαμόρφωση της σημερινής εικόνας του Αγρινίου».
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου