Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αύξηση πωλήσεων για ατον οινοποιητικό συνεταιρισμό Τυρνάβου

Αύξηση πωλήσεων για ατον οινοποιητικό συνεταιρισμό Τυρνάβου

Τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Τυρνάβου επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος κ. Αγησίλαος Ραψανιώτης και ο δ/ντης κ. Ευάγγελος Σίκαλος ενημέρωσαν για την ανοδική πορεία του συνεταιρισμού, αναφέροντας μάλιστα ότι μέσα στο πρώτο τετράμηνο του '13 σημειώθηκε αύξηση στις πωλήσεις κατά 16%. Παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής και την αμέριστη συμπαράσταση στα αιτήματά τους. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στον χώρο που κατασκευάστηκε ο νέος βιολογικός καθαρισμός του οινοποιητικού συνεταιρισμού, για τον οποίο ο πρόεδρος και τα μέλη ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την στήριξη στην επένδυση
Ο κ. Κ. Αγοραστός συνεχάρη τη διοίκηση και τα μέλη του συνεταιρισμού για την «υγιή» λειτουργία του, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ενώ ανέφερε ότι η εγκατάσταση της νέας μονάδας βιολογικού καθαρισμού αποτελεί σημαντικό έργο προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. «Ο οινοποιητικός συνεταιρισμός Τυρνάβου αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα της τοπικής οικονομίας. Εμείς ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τους τοπικούς συνεταιρισμούς γιατί προωθούν ελληνικά προϊόντα και κατά συνέπεια δημιουργούν θέσεις εργασίας. Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα, επτά στους δέκα πολίτες επιλέγουν ελληνικά προϊόντα. Η Θεσσαλία έχει όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει πιλότο για το νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας, τώρα που πεθαίνει το παλιό αλλά δεν έχει ακόμη μορφοποιηθεί το νέο», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Τόσο ο κ. Κ. Αγοραστός όσο και η κα Ρ. Καραλαριώτου επεσήμαναν ότι:
- όταν ένα προϊόν είναι ελληνικό, τα χρήματα μένουν στη χώρα
- πληρώνονται εργαζόμενοι και εισφορές στα ταμεία
- οι εταιρείες με ελληνικά προϊόντα πληρώνουν φόρους στο κράτος
- το κόστος αγοράς των ντόπιων προϊόντων τελικά μειώνεται.
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου