Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Αφήνουν χωρίς «φωνή» τους εκπροσώπους των αγροτών στις λαϊκές



Αφήνουν χωρίς «φωνή» τους εκπροσώπους των αγροτών στις λαϊκές
 
Σοβαρά ερωτηματικά για το αν και κατά πόσον μπορεί να επιτευχθεί μείωση τιμών καταναλωτή σε βασικά είδη διατροφής που διατίθενται σε λαϊκές αγορές, τη στιγμή που αποκλείεται ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΓΕΣ, η κορυφαία οργάνωση των αγροτών από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αττικής, εγείρει η πρόθεση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η σχετική τροποποίηση που φέρει την υπογραφή Σκορδά αφήνει ουσιαστικά χωρίς «φωνή» τους συνεταιρισμένους αγρότες στο Συμβούλιο του Οργανισμού Λαικών Αγορών Αττικής, τη στιγμή μάλιστα που η ίδια η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει προτείνει τη συμμετοχή εκπροσώπου της στο Συμβούλιο και μάλιστα αμισθί.


Αυτό ωστόσο που εγείρει τα περισσότερα ερωτηματικά είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αντίστοιχο Συμβούλιο Λαϊκών Αγορών της Θεσσαλονίκης, υπάρχει πρόβλεψη για συμμετοχή εκπροσώπου της ΠΑΣΕΓΕΣ.


Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το νομοσχέδιο το οποίο συζητείται στην αρμόδια επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της βουλής, συμπτύσσεται το Συμβούλιο, το οποίο από δεκαπενταμελές γίνεται εννιαμελές.
ΠΗΓΗ ; ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου