Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΕΓΕΣ: Να συσπειρωθούν οι κτηνοτρόφοι γύρω από τις συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίες


Την Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ επισκέφθηκαν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κύριοι Τζανέτος Καραμίχας Κώστας Σκιαδάς, αντίστοιχα.


Τους κυρίους Καραμίχα και Σκιαδά υποδέχθηκε στο Εργοστάσιο Γάλακτος ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων κ. Κώστας Βράντζας με τους οποίους αντήλλαξε απόψεις για ζητήματα αγροτικού ενδιαφέροντος αλλά και για ειδικότερα ζητήματα που αφορούν το συνεταιριστικό κίνημα και την «ΤΡΙΚΚΗ».

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ ενημερώθηκαν από τον οικονομικό διευθυντή της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας κ. Γιάννη Πολύζο για τα οικονομικά της δεδομένα αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στα προϊόντα της, το καταναλωτικό κοινό.

Ο κ. Καραμίχας αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης προέβη στην εξής δήλωση: «Αυτό που πιστεύω και προτείνω είναι ότι πρέπει οι κτηνοτρόφοι να συσπειρωθούν γύρω από τις συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίες. Να τις ενισχύσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο γιατί έχουμε την κοινή εκτίμηση και τον φόβο ταυτόχρονα, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη αναδιάρθρωση της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας με εμφανή τον κίνδυνο για τα εισοδήματα των κτηνοτρόφων. Πιστεύουμε ότι ήρθε ξανά η ώρα  των συνεταιρισμών σε μια ξεκάθαρη επιχειρηματική βάση. Διαφορετικά, οδεύουμε σε κoλιγοποίηση των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων».
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου