Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

«Ελληνικό Πρωινό» σε περισότερα Ξενοδοχεία τησ Ελλάδας.




Tη συμμετοχή 350 ξενοδοχείων στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» μέχρι το τέλος του 2013 έχει θέσει ως στόχο το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας. Ήδη έχουν ενταχθεί 67 ξενοδοχεία και σε ορίζοντα τριετίας υπάρχει η πρόβλεψη το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξ.Ε.Ε. να προσφέρεται σε 1.000 ξενοδοχεία. Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Γιώργος Τσακίρης εντός του έτους θα έχουν υπογραφεί ακόμη 10 Τοπικά Σύμφωνα «Ελληνικό Πρωινό» (ΤΣΕΠ), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 18.
Ήδη τα πρώτα 8 Τοπικά Σύμφωνα «Ελληνικό Πρωινό» παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της 8ης HORECA, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του.

Η Μεσσηνία από την Πελοπόννησο, ο Βόλος-Πήλιο από την Θεσσαλία, η Χαλκιδική από τη Μακεδονία, η Λέσβος από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, η Σαντορίνη και η Νάξος από τις Κυκλάδες και η Ρόδος με την Κω από τα Δωδεκάνησα, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τοπικών παραγωγών που περιλαμβάνονται στο πρωινό της περιοχής, καθώς και εδέσματα (π.χ. ομελέτες, πίτες, γλυκά) που περιλαμβάνονται στο πρωινό του προορισμού.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του Ξ.Ε.Ε πραγματοποιήθηκαν από την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στο πρόγραμμα του Ξ.Ε.Ε. «Ελληνικό Πρωινό», πρωτοβουλία που όπως σημείωσε πρόκειται να προσδώσει ώθηση στο "Brand" της Ελλάδας.
ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου