Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες τώρα λέει ο Πάνος Καμμένος


Τους αγρότες της Χρυσούπολης στην περιοχή του Νέστου επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα. Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην περιοχή της ανατολικής Μακεδονίας με την ευκαιρία του πρώτου προσυνέδριου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στην Καβάλα και των εγκαινίων των νέων γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Δράμα.
Ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως οι Έλληνες αγρότες δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς αντιμετωπίζονται «από τη νέα τάξη πραγμάτων και την Τρόικα ως επαγγελματίες που θα πρέπει να εξαφανιστούν, γιατί ο στόχος τους είναι η εξαφάνιση της πρωτογενούς παραγωγής».

Ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι αν η κυβέρνηση επιθυμεί πράγματι να βρεθεί λύση για τους αγρότες, η λύση είναι στα χέρια της και δεν απαιτούνται ούτε χρήματα ούτε συνεννοήσεις. «Η λύση αυτή τη στιγμή», υποστήριξε, «προκειμένου να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, προκειμένου να σπαρθούν πάλι τα χωράφια καείναι, τώρα, αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες το οποίο δεν στοιχίζει στο κράτος, έτσι και αλλιώς κανείς δεν έχει ν’ αγοράσει πετρέλαιο, αλλά ίσα - ίσα θα εισπράξει το κράτος. Θα υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, θα υπάρξει προϊόν, θα φτάσει στους καταναλωτές, θα τρώνε οι Έλληνες πολίτες ελληνικά αγροτικά προϊόντα και όχι εισαγόμενα από τρίτες χώρες και παράλληλα θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους στην περιφέρεια οι Έλληνες αγρότες».

ΠΗΓΗ :ΠΑΣΕΓΕΣ