Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Aγρότες της Σητείας θα ειδοποιούνται με sms για φυσικά φαινόμενα & ασθένειεςΜια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγρότες στη Κρήτη που πλέον θα ενημερώνονται για οτιδήποτε έκτακτο αφορά τη γεωργική παραγωγή μέσω sms.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Σητείας γνωστοποιεί ότι, το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας φυτών και Ποιοτικού ελέγχου προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του προς τους αμπελουργούς, οργανώνει αρχείο παραγωγών κατά περιοχές για την πιλοτική εφαρμογή μαζικής αποστολής μηνυμάτων SMS σε κινητά τηλέφωνα.

Με τα μηνύματα αυτά θα ειδοποιούνται έγκαιρα οι παραγωγοί, εφόσον υπάρχει ανάγκη, για επείγουσες καταστάσεις φυτοπροστασίας (π.χ. περονόσπορος, έναρξη πτήσης ευδεμίδας κ.λ.π).

Όσοι αμπελουργοί ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο μητρώο για να λαμβάνουν τα δωρεάν μηνύματα SMS στο κινητό τους, πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο τυποποιημένο έγγραφο που βρίσκεται, κυρίως, αναρτημένο στο site του Δήμου Σητείας www.sitia.gr και να το στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pkpfhgpr@otenet.gr , ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση «Π.Κ.Π.Φ και Π.Ε Ηρακλείου, Καστοριάς 32Α, Ηράκλειο, Τ.Κ. 713 07», το συντομότερο δυνατό.

Πληροφορίες και το ειδικό έντυπο:

Στο www.sitia.gr

Στα γραφεία του Δήμου στη Δημοτική Ενότητα Λεύκης και Ιτάνου,

Στο γραφείο γεωργικής ανάπτυξης.


Πηγή: flashnews.gr

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : e-geoponoi.gr