Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Το νέο ΔΣ της ΔΩΔΩΝΗ


Η επικύρωση των αντικαταστάσεων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και η εκλογή νέου ΔΣ ήταν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της αναβληθείσας από τις 5 Δεκεμβρίου έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ΑΒΓΗ ΑΕ, που συνήλθε σήμερα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τη γενική συνέλευση επικυρώθηκε η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών και αναδείχθηκε το νέο ΔΣ της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:
Από την πλευρά του πλειοψηφικού μετόχου, οι Μάικλ Ο΄ Νιλ, Ντμίτρι Ραζορένοφ, Τομ Σίπερς, Ιωάννης Βιτάλης και Ηλίας Κοϊμτζόγλου, ενώ, από την πλευρά της ΕΑΣ Ιωαννίνων, προτάθηκαν για το ΔΣ οι Βασίλειος Μήτσιος και Θεοχάρης Γκολιούμης, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον πλειοψηφικό μέτοχο.
Στη συνέχεια, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, το οποίο έχει, ως εξής:
Μάικλ Ο΄ Νιλ - πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
Ιωάννης Βιτάλης - αντιπρόεδρος
Τομ Σίπερς - μέλος
Ηλίας Κοϊμτζόγλου - μέλος
Βασίλειος Μήτσιος - μέλος
Θεοχάρης Γκουλιούμης - μέλος
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δωδώνη, Μάικλ Ο΄ Νιλ, εκ μέρους του ΔΣ, δήλωσε: «Όλοι θα εργαστούμε για το καλό της εταιρείας, το ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξή της, είναι άλλωστε πολύ μεγάλο, όπως, επίσης, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον μας για το προσωπικό και τους χιλιάδες κτηνοτρόφους». Ο κ. Ο΄Νιλ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη στήριξη της ηπειρωτικής κοινωνίας. Τέλος, επανέλαβε ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι να μεγαλώσει τη Δωδώνη ακόμη περισσότερο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


ΠΗΓΗ :ΠΑΣΕΓΕΣ