Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Στις 20 Νοεμβρίου η δίκη των συνεταιριστών για την «Δωδώνη»

Στις 20 Νοεμβρίου η δίκη των συνεταιριστών για την «Δωδώνη»

Για τις 20 Νοεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλου Μπαλτογιάννη, και του εκπροσώπου των κτηνοτρόφων, κ. Μιχάλη Τζίμα, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας που αγόρασε την «Δωδώνη» S.I Κώστας Ιωακειμίδης, καθώς και κατά του ανεξαρτητοποιημένου βουλευτή Ιωαννίνων, Μιχάλη Κασσή.
Η μήνυση είχε υποβληθεί από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, λόγω των διαμαρτυριών των κτηνοτρόφων στον χώρο του εργοστασίου της «Δωδώνης, μετά την απόφαση που εξέδωσε ο εκκαθαριστής για την μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε η ΑΤΕ στην κοινοπραξία. Η μήνυση κατά των τριών ανδρών κατατέθηκε θεωρώντας τους παρακινητές της όλης κατάστασης η οποία σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά παρεμποδίζει την ορθή λειτουργία της επιχείρησης.
 
Λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία, έξω από την Περιφέρεια, κτηνοτρόφοι με παρατεταγμένα  τρακτέρ και πανό κατά της μεταβίβασης της γαλακτοβιομηχανίας σε ιδιώτες.
 
Νέο Δ.Σ. στην Δωδώνη

Μετά την παραίτηση και των μελών που εκπροσωπούσαν την ΑΤΕ στο παλαιό Δ.Σ., η νέα ιδιοκτησία αναμένεται σήμερα να συνεδριάσει για να ολοκληρώσει τη σύνθεση της νέας Διοίκησης, η οποία θα δρομολογήσει τις περαιτέρω ενέργειές της.

ΠΗΓΗ :ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου