Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Προεγκρίσεις σχεδίων βελτίωσης ανακοίνωσε το ΥΠΑΑΤ

Προεγκρίσεις σχεδίων βελτίωσης ανακοίνωσε το ΥΠΑΑΤ

Προεγκρίσεις σχεδίων βελτίωσης ανακοίνωσε το ΥΠΑΑΤ

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης και υπογράφηκαν σήμερα από τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, κ. Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο, οι προεγκρίσεις των επενδυτικών φακέλων 93 Σχεδίων Βελτίωσης.
Σύμφωνα με το ΥΠΑΑΤ: «Την προηγούμενη εβδομάδα υπογράφηκαν από τον Ειδικό Γραμματέα 101 προεγκρίσεις Σχεδίων Βελτίωσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός των 194 Σχεδίων Βελτίωσης που έλαβαν προέγκριση  από τον Ειδικό Γραμματέα τις τελευταίες 10 ημέρες ανέρχεται στα 40,9 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 23,6 εκατ. ευρώ αποτελούν δημόσια δαπάνη.


Μέχρι σήμερα συνολικά έχουν υπογραφεί 424 προεγκρίσεις Σχεδίων Βελτίωσης στο πλαίσιο του Μέτρου 121 «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» συνολικού προϋπολογισμού 71,2 εκ. € και δημόσιας δαπάνης 38,7 εκ. €.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης: «Οι διαδικασίες αξιολόγησης των επενδυτικών φακέλων στο πλαίσιο του Μέτρου 121 συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι προεγκρίσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά.  Μέχρι στιγμής από τα 7.700 σχέδια βελτίωσης, έχουν αξιολογηθεί 3.377, εκ των οποίων περισσότερα από 1.000, βρίσκονται στο στάδιο της τελικής γνωμοδότησης».

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου