Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Βάζουν τρικλοποδιές στην Ημερίδα της Ε.Ν.Α. Ημαθίας οι συνδιοργανωτές της .


Ε.Ν.Α Λακωνίας


23-10-14

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μια έκπληξη περίμενε την Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας  και τους συνδιοργανωτές ημερίδας με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.
Σίγουρα και στο Δήμαρχο μα και στο σύλλογο Αιγοπροβατοτρόφων Βέροιας ως συνδιοργανωτές δε θα τους είχε ξανασυμβεί διότι αυτά πηγάζουν από εποχές παλιές.
Σε μια προσπάθεια για ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι αγρότες της χώρας μας, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα παράλογο ύποπτο αίτημα αναβολής και ακύρωσης της ενημέρωσης.
Η μία δικαιολογία διαδεχόταν την άλλη, μα όταν οι συνδιοργανωτές πρόβαλαν την αντίρρηση στην ακύρωση της ημερίδας, τότε ανέλαβαν τα μεγάλα κεφάλια έτσι όπως τους αρέσει να τους λέμε.
Το μεγάλο ερώτημα είναι η συμμετοχή σ αυτό το αίτημα ακύρωσης και από μέλη της συνεταιριστικής ηγεσίας.
Σίγουρα η δικαιολογία μήπως δε πούμε την αλήθεια και επηρεάσουμε αρνητικά τους αγρότες μας είναι μακριά από την πραγματικότητα κι αυτό δεν είναι δικό μας προνόμιο και τακτική.
Τώρα αν φοβάται όλο αυτό το εμπλεκόμενο σύστημα που τόσα χρόνια διαχειρίστηκαν τα δισεκατομμύρια των αγροτών ότι εμείς μπορούμε να κάνουμε κακό στους αγρότες, ας απαντήσουν οι αγρότες.
Ευχόμαστε στην ημερίδα καλά αποτελέσματα και σε όσους θέλουν να μάθουν μέρος απ΄τη δικιά μας αλήθεια ας παρευρεθεί.

Εκπρόσωπος των Ενώσεων 
Νέων Αγροτών Ελλάδας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος Νέων Αγροτών 
Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου