Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα κοπάδια των προβάτων


Το πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης οδηγεί πολλούς σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία, αυτή του ξεπουλήματος των κοπαδιών τους.
Οι κτηνοτρόφοι μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα, βλέπουν τα κοπάδια τους να οδηγούνται στη διαδικασία του πλειστηριασμου και ήδη έχουν ξεκινήσει -σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ν. Κρήτης” σε περιοχές του Ρεθύμνου.

“Αν το κάνει η τράπεζα ή το κράτος γιατί χρωστά ο κτηνοτρόφος στο Δημόσιο, είναι εντελως απαράδεκτο, αφού το ίδιο το κράτος ήδη οφείλει να μας δώσει χρήματα από επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, αναφέρει ο αντιπρόεδρος των κτηνοτρόφων του Ηρακλείου κ. Στρατής Σκουλάς.

Την ίδια ώρα ο κ. Χάρης Καλογεράκης, μέλος της Κίνησης κατά Πλειστηριασμών  Ρεθύμνου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως μπλοκαρίστηκαν οι εν λόγω πλειστηριασμοί. “Το μπλοκάραμε κι αυτό. Και θα τα μπλοκάρουμε όλα. Δε θα περάσει τίποτα από το Ρεθυμνο”, αναφέρει χαρακτηριστικά στη “Ν.Κ.”

Σημειώνεται πως μεχριστιγμής συνολικά δυο περιπτώσεις που ζώα κτηνοτρόφωνως περιουσιακά στοιχεία βρέθηκαν στο επίκεντρο πλειστηριασμου στο Ρέθυμνο.

πηγή: creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου