Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Άνοιξε τις πύλες της η 19η Πανέβρια Έκθεση Φερών

Άνοιξε τις πύλες της η 19η Πανέβρια Έκθεση Φερών

Άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Πέμπτης η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών με την παρουσία όλων των τοπικών αρχών. Για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Κ. Σκιαδάς, ενώ σε παράλληλες εκδηλώσεις αναμένεται να τοποθετηθούν για το ίδιο θέμα τόσο ο κ. Σκιαδάς, όσο και ο γεν. διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιάννης Κολυβάς.


Πενήντα εκθέτες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με προϊόντα και υπηρεσίες του πρωτογενούς τομέα καθώς και εκθέτες με πουλερικά περιμένουν τους επισκέπτες για να διαφημίσουν όσα παράγουν και να συζητήσουν για τα αγροτικά θέματα της περιοχής.

Ειδικότερα η Αγροτική Έκθεση αφορά την παρουσίαση αγροτικών μηχανημάτων, γεωργικών εφοδίων, τις τελευταίες εξελίξεις στην κτηνοτροφία αλλά και στην καλλιέργεια σαλιγκαριών, την μελισσοκομία καθώς και την αμπελουργία.

Νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: Οι εξελίξεις στη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020 ενώ ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Νικόλαος Γκότσης κάλεσαν το κοινό του Δήμου Αλεξανδρούπολης να λάβει μέρος στη σημαντικότερη έκθεση που προωθεί την Αγροτική Ανάπτυξη και αξιοποιεί τα νεότερα δεδομένα της Τεχνολογίας και της Επιστήμης.

Την Παρασκευή 12-9-2014 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: Ομάδες παραγωγών-Οργάνωση και προοπτικές στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 και το Σάββατο 13-9-2014 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί διαγωνισμός του μεγαλύτερου 1.Κολοκυθιού, 2.Καρπουζιού, 3.Πεπονιού (Πεπόνι Θράκης-Χρυσή κεφαλή), με χρηματικό έπαθλο για το πρώτο βραβείο.
Η διοργάνωση της Έκθεσης πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τη Δημοτική Ενότητα Φερών.

Επισκεφθείτε τις Φέρες το διάστημα από 11-9-2014 έως 14-9-2014 και συνδυάσετε την επίσκεψη στην Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών με την επίσκεψη και την διασκέδαση σας στο Πανηγύρι των Φερών.​

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου