Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Διαβούλευση για το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Διαβούλευση για το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020


Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με αιχμή την καινοτομία, αποτελεί μία από τις κύριες προτεραιότητες των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της χώρας για το Νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με στόχο την ανάταξη της εθνικής οικονομίας και τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας εκπόνησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ -κίνηση) 2014-2020, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», επιζητά την ενεργή συμμετοχή των κοινωνικών εταίρων με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία του Προγράμματος και διοργανώνει ημερίδα παρουσίασης και διαβούλευσης του πλαισίου στρατηγικής του ΕΠΑνΕΚ -κίνηση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου και ώρα 9.00 πμ στο ξενοδοχείο «Hilton Athens» (Βασιλίσσης Σοφίας 46).

Επισημαίνεται ότι στη διάρκεια της ημερίδας πρόκειται να λειτουργήσουν οι παρακάτω θεματικές ομάδες εργασίας, όπου θα συζητηθούν οι εξειδικευμένες προτάσεις για τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και τις σχετικές δράσεις στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΕΚ-κίνηση:
-Τουρισμός
-Ενέργεια
-Αγρο-διατροφή
-Περιβάλλον
-Υγεία και φαρμακευτική βιομηχανία
-Εφοδιαστική αλυσίδα
-Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών
-Δημιουργικές & Πολιτιστικές βιομηχανίες
-Υλικά - Κατασκευές

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου