Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Κλοπές ακτινιδίων στην Άρτα

Κλοπές ακτινιδίων στην Άρτα

Τύχη βουνό είχε μέσα στην ατυχία του ένας 75χρονος αγρότης στις Συκιές της Αρτας, όταν Αλβανοί του βούτηξαν φορτίο με ακτινίδια και του το βρήκε η Αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη στην Άρτα χθες γύρω στις 11 το βράδυ κι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρτας μετά από έλεγχο σε ΙΧ αυτοκίνητο, που επέβαιναν δυο Αλβανοί, διαπίστωσαν ότι είχαν χωρίς χαρτιά 500 κιλά ακτινίδιο χύμα στο πορτμπαγκάζ.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια, οι δυο Αλβανοί, 29 και 50 χρόνων είχαν κόψει το πρωί της ίδιας μέρας τα φρούτα από αγρόκτημα που διατηρούσε 75χρονος στις Συκιές Άρτας.
Οι Αρχές βρήκαν και τους κατέσχεσαν μια πλαστή υπεύθυνη δήλωση, που είχαν φτιάξει κι έμοιαζε με εξουσιοδότηση, ώστε να μεταφέρουν και να πουλήσουν «νόμιμα» τ’ ακτινίδια στην Αλβανία.
Το φορτίο των ακτινιδίων παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του και τώρα οι Αρχές ερευνούν τις καταγγελίες μέχρι σήμερα, μήπως οι δυο άντρες από την Αλβανία είχαν ρημάξει για πάρτη τους κι άλλα χωράφια.
Πάντως, καταγγελίες για κλοπές φρούτων και κυρίως ακτινιδίων από αγροκτήματα έχουν γίνει ξανά το τελευταίο διάστημα κι από άλλους αγρότες της Άρτας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δυσφήμιση του ελληνικού ακτινιδίου.
Σήμερα οι δυο Αλβανοί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Αρτας.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου