Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

H περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό των αγροτώνH περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό των αγροτών

Στο πλευρό των αγροτών, σε ό,τι αφορά τα δίκαια αιτήματά τους, συντάσσεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι αγρότες δηλώνουν κατηγορηματικά, ότι δεν προτίθενται να δημιουργήσουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθούν οι λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.
Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Νομού, οι δύο πλευρές αποφάσισαν εντός της επόμενης εβδομάδας να πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των αγροτών από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και να καταγραφούν τα αιτήματά τους.
 
Στη συνέχεια, όπως τόνισε ο κ. Τσαμασλής, θα γίνει περιφερειακό συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου και θα αποφασιστεί ο τρόπος στήριξής τους προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Νομού Θεσσαλονίκης, Χρήστος Τσιχήτας, επεσήμανε ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και επανέλαβε τη δέσμευση που ανέλαβαν οι αγρότες ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της περιοχής.