Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Συσκέψεις αγροτών και κτηνοτρόφων ενόψει κινητοποιήσεων


Συσκέψεις σε χωριά και περιοχές του Νομού έχει προγραμματίσει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας προκειμένου να ενημερωθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι για τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και ενόψει των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν στην Πανθεσσαλική σύσκεψη των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων στον Παλαμά Καρδίτσας.
Οι συσκέψεις ξεκινούν σήμερα στις 6.30 το απόγευμα από το Δαμάσι Τυρνάβου, αύριο την ίδια ώρα στον Αμπελώνα στο Παλιό Δημαρχείο, την  Τετάρτη στις 11.30 το πρωί στον  Πλατύκαμπο στο καφενείο  Αντωνίου, την  Πέμπτη στις 11 το πρωί στα Φάρσαλα στην αίθουσα του ΤΟΕΒ Ενιππέα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον  Τύρναβο στο Εμμανουήλειο  Πνευματικό Κέντρο.

Οι συσκέψεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στη  Νίκαια ενώ κλιμάκια της ΕΟΑΣΝΛ  θα βρεθούν και σε άλλα χωριά προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι  αγρότες και  κτηνοτρόφοι. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου θα βγούνε τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών  και ανάλογα με την συμμετοχή τους θα αποφασιστεί η αγωνιστική τους δράση.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ