Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης για Γεωπόνους σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη


Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης διάρκειας 6 εβδομάδων με τίτλο «Σύγχρονες Τεχνολογίες και Τεχνικές Αειφορικής Παραγωγής Οπωροκηπευτικών», από 01/12/2014 έως 28/01/2015 πρόκειται να διεξαχθεί από το «Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την επικαιροποίηση γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ» (ΠΕΓΑ).
Το παρόν πρόγραμμα αφορά στην εκπαίδευση αποφοίτων ΑΕΙ σε θέματα του τομέα κηπευτικών και δενδροκομικών καλλιεργειών, τα οποία έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα έρευνας των τελευταίων ετών. Μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Γεωπονικών Σχολών/Τμημάτων ΑΕΙ-ΤΕΙ , ή κάτοχοι πτυχίου συναφούς αντικειμένου ή κάτοχοι ισότιμου πτυχίου αλλοδαπής , οι οποίοι έχουν αποκτήσει το πτυχίο μέχρι το έτος 2001 ή έχει παρέλθει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία απόκτησης του βασικού τίτλου σπουδών τους. Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί σε αποφοίτους ηλικίας άνω των 45 ετών καθώς επίσης και σε αποφοίτους χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ενώ θα ληφθούν υπόψη και κοινωνικά κριτήρια (εισόδημα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).

Η επιμόρφωση θα γίνει ταυτόχρονα σε τρείς περιοχές, με παρουσία των συμμετεχόντων σε έναν από τους παρακάτω χώρους
-στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο
-στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Αθήνα
-στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Θεσσαλονίκη

Για την υποβολή υποψηφιότητας παρακολούθησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την σχετική αίτηση συνοδευόμενα από τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Δευτέρα 17/11/2014 έως την Παρασκευή 21/11/2014. Η αίτηση θα υποβάλλεται μέσω της ιστοσελίδας του έργου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
1. Αίτηση υποψηφιότητας, η οποία θα περιλαμβάνει στοιχεία διεύθυνσης, σταθερού και κινητού τηλεφώνου καθώς και ηλεκτρονική διεύθυνση.
2. βιογραφικό σημείωμα
3. αντίγραφο πτυχίου
4. αντίγραφο πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας
5. αντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας
6. οποιοδήποτε άλλο στοιχείο το οποίο θα ενισχύσει την υποψηφιότητά τους (αντίγραφα συμβάσεων εργασίας ή έργου κλπ.) .

Επιπρόσθετα δύναται να προσκομισθούν αποδεικτικά εκπλήρωσης κοινωνικών κριτηρίων (εισόδημα, ανεργία, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες)

Έπειτα από την αξιολόγηση και την επιλογή των υποψηφίων θα καταρτιστεί ο τελικός πίνακας των συμμετεχόντων και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικός καθημερινά στον Επιστημονικό υπεύθυνο του Έργου, καθηγητή κύριο Κωνσταντίνο Κίττα, τηλ. 24210 93160, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ckittas@uth.gr, ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου http://pega-sustain.agr.uth.gr/  .

Κατεβάστε το έντυπο της προκήρυξης από εδώ:


Κατεβάστε την ηλεκτρονική εκτυπώσιμη αίτηση συμμετοχής από εδώ:

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου