Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στην περιφερειακή διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ο Κ. Τούντας


Ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ κ. Κανέλλος Τούντας επισκέφθηκε το κατάστημα της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΓΑ, στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο του κύκλου επισκέψεων που πραγματοποιεί στα υποκαταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωσή του και σκοπό την όποια επιπλέον ενέργεια απαιτείται για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού προς τους αγρότες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τούντας συνομίλησε για το λόγο αυτό με τη διοίκηση του υποκαταστήματος καθώς και με το σύνολο του προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Διεύθυνση, εξέφρασαν στον Υποδιοικητή του ΟΓΑ τις ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον του, ενώ έθεσαν ζητήματα που χρήζουν άμεσης διευθέτησης, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότερη, αποτελεσματικότερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών που προσφεύγουν στο υποκατάστημα της Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο είναι και το πολυπληθέστερο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Β. Ελλάδα, ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ        κ. Κανέλλος Τούντας είχε σειρά συναντήσεων με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, με τους οποίους συζήτησαν τρόπους συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με προγράμματα και υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΓΑ.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου