Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ρυθμίσεις για τα "κόκκινα" δάνεια από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας

Ρυθμίσεις για τα
Είναι γνωστό ότι στη ΣΤΛ, η οποία βρίσκεται υπό εκκαθάριση, υπάρχουν πολλές ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Στην περίπτωση όμως της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας πολλοί συμπολίτες μας έχουν την εντύπωση ότι επειδή η Τράπεζα τελεί υπο καθεστώς εκκαθάρισης δεν μπορούν να γίνουν ευνοϊκές ρυθμίσεις.

« Φυσικά και μπορούν να γίνουν ρυθμίσεις και μάλιστα πάρα πολύ ευνοϊκές. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, γι΄ αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν να ενημερωθούν, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται το δάνειο τους. Οι πόρτες της Τράπεζας είναι ανοιχτές για όλους και η ενημέρωση δεν κοστίζει τίποτα», δηλώνει στο LamiaReport, ο Ειδικός Εκκαθαριστής κ. Δημήτρης Πετράκογλου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι είπε ο Ειδικός Εκκαθαριστής της Τράπεζας για το θέμα αυτό, απαντώντας σε ερώτημά μας: 

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει παράσχει στον Ειδικό Εκκαθαριστή την ευχέρεια συνομολόγησης ρυθμίσεων οφειλών σε προσωρινή ή και σε οριστική καθυστέρηση, με ειδικούς όρους και προϋποθέσεις ανάλογα της μορφής των δανείων.

Το πλαίσιο ρυθμίσεων, το οποίο σημειώνουμε είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τους οφειλέτες, προβλέπει επέκταση χρόνου αποπληρωμής, μείωση επιτοκίου κ.α.  και καλύπτει όλων των ειδών τα δάνεια δηλαδή Στεγαστικά, Καταναλωτικά και Επιχειρηματικά πάσης μορφής.

Ειδικότερα για οφειλές σε οριστική καθυστέρηση, παρέχεται η δυνατότητα συμβιβασμών για την εφάπαξ εξόφλησή τους, με σημαντικά οφέλη για τον δανειολήπτη, ανεξάρτητα από το στάδιο των δικαστικών ενεργειών που αυτές βρίσκονται (εξώδικη διαδικασία, διαταγές πληρωμής κ.λ.π.)

Από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του προγράμματος, παρατηρείται σημαντική προσέλευση δανειοληπτών που επιθυμούν να ρυθμίσουν οφειλές τους και καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια από τους υπαλλήλους, που εργάζονται για τις ανάγκες της εκκαθάρισης, να τους εξυπηρετούν άμεσα.

Λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται καθημερινά στους δανειολήπτες, από την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας υπό εκκαθάριση, στο Κεντρικό Κατάστημα, επί της οδού Αθανασίου Διάκου 1, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους της ρύθμισης που επιθυμούν με βάση τις δυνατότητές τους, προκειμένου να βρεθεί η πλέον κατάλληλη και βιώσιμη λύση για αυτούς.

Επίσης στο site της υπό εκκαθάριση Τράπεζας www.lamiabank.gr, υπάρχουν ανηρτημένες όλες οι πληροφορίες του προγράμματος που είναι απαραίτητες για τους δανειολήπτες.
Επειδή κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, καλούμε όλους τους δανειολήπτες σε όποια "φάση" και αν βρίσκεται το δάνειό τους, να έρθουν να συζητήσουμε για να βρούμε από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση.

Οι δανειολήπτες μπορούν να τηλεφωνούν για ραντεβού στο 22310 46001.  

πηγή: lamiareport.gr

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου