Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Νέο όχι σε Χαρακόπουλο για το γάλα

Η κυβέρνηση θα λάβει υπόψη της όλες τις παρατηρήσεις και είναι διατεθειμένη να ακούσει όλες τις απόψεις, όμως είναι αποφασισμένη να προωθήσει τις αλλαγές που θα οδηγήσουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, απορρίπτοντας την πρόταση Χαρακόπουλου για το γάλα.
«Υπάρχει μία διακηρυγμένη πολιτική από την κυβέρνηση για το συμφέρον των πολλών», είπε ο κ. Χατζηδάκης, τονίζοντας πως καθήκον της κυβέρνησης είναι να προωθήσει μεταρρυθμίσεις που «έπρεπε να είχαν υιοθετηθεί εδώ και χρόνια, ανεξαρτήτως του ΟΟΣΑ ή της τρόικα».


Σε σχέση με το γάλα, ο υπουργός Ανάπτυξης απέρριψε την πρόταση Χαρακόπουλου, σημειώνοντας πως οι αντιδράσεις έχουν να κάνουν με το «φόβο του καινούργιου», αλλά οι αλλαγές θα επιτρέψουν στον καταναλωτή να έχει φθηνότερο γάλα.


Επανέλαβε δε πως η χώρα μας έχει ένα από τα υψηλότερα κόστη για τον παραγωγό και τον καταναλωτή στην Ευρώπη. Υποστήριξε μάλιστα οτι οι ρυθμίσεις για το γάλα ημέρας και το Ελληνικό Σήμα, που εισάγονται από το πολυνομοσχέδιο, ευνοούν την ελληνική αγελαδοτροφία.

ΠΗΓΗ: ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου